Advocatenkantoor Kennedy Van der Laan staat op nummer een van de MT1000 in de categorie beste advocaten- en notariskantoren. De kantoren werden onder meer gescoord op klantgerichtheid, productieleiderschap en excellente uitvoering.

Naast koploper Kennedy Van der Laan, staan Trip (nummer 2) en Dirkzwager (nummer 3) hoog in de categorie advocaten- en notariskantoren. Van Benthem en Keulen en De Brauw Blackstone Westbroek staan op een vierde en vijfde plek.

Op de algemene lijst met 1000 beste zakelijke dienstverleners 2017 van het magazine Management Team (MT) komt Kennedy van der Laan op nummer 42.

Alleen bedrijven met meer dan 5 procent respons zijn in de lijst opgenomen. Voor klantgerichtheid kreeg Kennedy Van der Laan een 4.1, op een schaal van 1 tot 5. Voor productleiderschap een 3.7 en voor excellente uitvoering een 4.1. Ook het marktaandeel en het aantal aanbevelingen is meegenomen. Van de ondervraagde deelnemers geeft ruim 12 procent aan de afgelopen drie jaar zaken te hebben gedaan met het kantoor met vestigingen in Amsterdam en Eindhoven.

Advertentie