Platform De Advocatenwijzer is overgenomen door OmniLegal, bekend van bemiddelingssite Omnius Advocatennetwerk en De Landelijke Alimentatiedesk. ‘OmniLegal gaat De Advocatenwijzer verder professionaliseren,’ zegt directeur Ernst Bökenkamp.

Op deadvocatenwijzer.nl kunnen rechtzoekenden een gespecialiseerde advocaat vinden. Advocaten zijn te vergelijken op hun prestaties omdat cliënten reviews kunnen plaatsen. Daarnaast is het mogelijk online een afspraak in de agenda van de advocaat te zetten.

‘OmniLegal gaat De Advocatenwijzer verder professionaliseren. Met het platform kunnen we rechtzoekenden nog meer tools geven om zelf de regie in handen te nemen over hun juridische kwestie,’ zegt OmniLegal-directeur Ernst Bökenkamp. ‘Daarmee wordt juridische dienstverlening sneller, goedkoper en efficiënter voor consumenten. Voor advocaten wordt de site de manier om zichzelf te presenteren aan rechtzoekenden.’

Advertentiemodel De Advocatenwijzer

De Advocatenwijzer biedt advocaten een advertentiemodel. ‘Advocaten betalen niet per aanvraag, maar kunnen zich abonneren voor een vast bedrag per maand, het door de Orde goedgekeurde redelijk advertentietarief,’ zegt Bökenkamp.

OmniLegal is bedrijf achter Omnius Advocatennetwerk, De Landelijke Alimentatiedesk en Jurigo, een portal voor standaarddocumenten. In Rechtszaak te koop (Advocatenblad 2016-1) werden bemiddelingssites als De Advocatenwijzer en Omnius besproken.

Advertentie