2017 was voor BaseNet een fantastisch jaar; wij zijn alleen al in Nederland met een aanwas van meer dan 250 nieuwe advocatenkantoren flink gegroeid. Dit heeft onder andere betekend dat wij onlangs onze duizendste Nederlands advocatuur-klant hebben mogen verwelkomen!

 

Voor wie BaseNet nog niet kent; wat doen jullie?
BaseNet is dé online totaaloplossing voor de advocatuur, we hebben jarenlange ervaring en innoveren continu. Alle facetten van de praktijkvoering van een advocaat zijn geïntegreerd. Met ruim 1000 Nederlandse advocatenkantoren is BaseNet marktleider voor software in de advocatuur. Door de doordachte opzet van het pakket hoeft er niet meer geschakeld te worden tussen programma’s en bespaart u tijd.

Waar staat BaseNet voor?
1.Veilig: BaseNet waarborgt al jarenlang de systemen en data van meer dan duizend advocatenkantoren
2.Continuïteit: Met een uptime van meer dan 99,9% zorgen wij voor een betrouwbare werkomgeving
3.Online: Altijd en overal direct inzicht in alle digitale dossier- en kantoorgegevens.
4.Tijdwinst & overzicht: BaseNet biedt een alles in één oplossing voor: Dossier en relatiebeheer, e-mail, CRM, DMS, agenda en taken, KEI, toevoegingen, tijdschrijven, facturatie, en veel meer.

Waarom nu in het Advocatenblad?
Wij gebruiken deze gelegenheid graag om al onze klanten hartelijk te danken voor hun voortdurende vertrouwen in onze dienstverlening, wij zijn u allen ook in 2018 graag van dienst.

Advertentie