Op dinsdag 23 januari presenteren de drie finalisten zich aan de jury. Die avond bepalen juryleden Anita Rustema van de Rabobank, managing partner van Stibbe Derk Lemstra, consultant Henriette van Hedel en Maarten Blom, head legal bij Coolblue, wie zich dit jaar de beste zelfstandige juridisch professional mag noemen.

Achttien eenpitters werden eind 2017 genomineerd voor de DILA 2017. Onder hen bevonden zich vijf advocaten.

Extra mile

De jury kijkt dit jaar extra naar hoe de juristen hun klanten centraal stellen. ‘Die spreekwoordelijke “extra mile” betekent niet dat je voor niets moet werken, of jezelf weg moet cijferen,’ zegt Marijn Rooijmans van het Netwerk van Ondernemende Juristen dat de wedstrijd organiseert. ‘Het betekent ook niet dat je je klant altijd z’n zin moet geven. Maar wel dat je je klant zo blij maakt dat hij of zij niet alleen terugkomt, maar je ook andere klanten zal brengen.’

DILA 2017

De award voor beste zelfstandige juridische professional wordt voor de vierde keer uitgereikt. De initiatiefnemers hopen dat de DILA wordt voor eenpitters wat Chambers is voor grotere kantoren.

Nathalie Gloudemans-Voogd

Nathalie Gloudemans-Voogd

Redacteur (tot 01-02-2019)

Profile page
Advertentie