‘Wij begeleiden kantoren bij hun pakketselectie en hadden zelf een overzicht gemaakt van IT-oplossingen. Die informatie hebben we nu onder elkaar gezet, vergelijkbaar met sites als kieskeurig.nl en energievergelijker.nl,’ zegt Eva Peeters van L-IME.

Vergelijken

‘We kennen natuurlijk de mooie legaltech infographics,’ zegt L-IME-partner Marjan Hermkes. ‘Die zijn qua design wel mooi, maar daarmee kun je niet producten met elkaar vergelijken.’ De IT-Kieswijzer beoogt dat makkelijker te maken voor advocatenkantoren.

De site bevat daarom vanaf volgende week de mogelijkheid om een vergelijkingsmatrix op stellen. Daarin kunnen IT-oplossingen tegen elkaar worden afgezet op basis van eigenschappen en functionaliteiten. Gebruikers kunnen ook reviews achterlaten die advocaten kunnen gebruiken voor een vergelijking.

De IT-Kieswijzer wordt op 19 januari gelanceerd.

Nathalie Gloudemans-Voogd

Nathalie Gloudemans-Voogd

Redacteur (tot 01-02-2019)

Profile page
Advertentie