Mouritz is blij met de overwinning. ‘Omdat ik pas kort zelfstandig ben, dacht ik niet voor de DILA in aanmerking te komen. Het zegt mij dat ik op de goede weg ben, de award krijgt zeker een ereplaats op mijn kantoor,’ vertelt hij na afloop van de uitreiking. De andere finalisten waren ondernemingsrechtadvocaat Laurine van den Bos (Enspigt Advocaten) en zelfstandig jurist Jan Schreuder. Zij gingen net als Mouritz naar huis met een smartwatch.

DILA

De award werd voor de vierde maal uitgereikt door initiatiefnemers het Netwerk van Ondernemende Juristen en zusterbedrijf LawyerlinQ. ‘De DILA is in de eerste plaats ontstaan vanuit de constatering dat zelfstandige advocaten en juristen eigenlijk weinig tot geen exposure mogelijkheden hebben terwijl ze die zeker wel verdienen,’ vermelden ze op de website.

Het thema van 2017 was ‘Alles voor de klant’. De jury bestond uit Anita Rustema van de Rabobank, managing partner van Stibbe Derk Lemstra, consultant Henriette van Hedel en Maarten Blom, head legal bij Coolblue.

CU1

Sylvia Kuijsten

Redacteur (tot 01-01-2019)

Profile page
Advertentie