Marthe-Peters

Marthe Peters (29) haalt de meeste voldoening uit procederen. Door haar overstap naar het Haagse Ekelmans & Meijer is daar voldoende ruimte voor. ‘Ik behandel hier dossiers zelfstandig. Dat was wat ik zocht, het echte advocatenwerk! Ik houd mij bezig met het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. Het leuke daarvan is dat je je steeds weer in nieuwe materie moet verdiepen, van hypotheken tot damwanden. Ik hoop hier me de fijne kneepjes van het procederen nog meer eigen te maken én me verder te ontwikkelen in de communicatiekunst van een goede advocaat.’ Voorheen werkte ze bij Loyens & Loeff in Rotterdam. 

Wie vertrok, wie stopte en wie begon voor zichzelf? Bent u zelf onlangs van kantoor gewisseld of eigen baas geworden? Mail uw verhaal of meld u aan via [email protected] 

CU1

Sylvia Kuijsten

Redacteur (tot 01-01-2019)

Profile page
Advertentie