Westerhoff

Tina Westerhof-Dijkstra (42) maakte in januari de overstap naar het vierkoppige Raad Advocaten in Zwolle. Voorheen werkte ze in dezelfde stad bij Roza Advocaten. ‘Ik houd me voornamelijk bezig met het familierecht en (jeugd)strafrecht. De dynamiek en uiteenlopende clientèle maken het werk interessant, geen dag is hetzelfde. Als doelen zijn behaald en de cliënt tevreden is, kan ik ’savonds met een goed gevoel naar huis. Voordeel is dat ik nu binnen een groter kantoor werk dan voorheen. Hierdoor is er meer (juridische) slagkracht. Ik hoop me op mijn nieuwe plek nog verder te ontwikkelen als mediator binnen het familie- en jeugdstrafrecht.’ 

Wie vertrok, wie stopte en wie begon voor zichzelf? Bent u zelf onlangs van kantoor gewisseld of eigen baas geworden? Mail uw verhaal of meld u aan via [email protected] 

CU1

Sylvia Kuijsten

Redacteur (tot 01-01-2019)

Profile page
Advertentie