Sigtenhorst

Rob van den Sigtenhorst (37) sloot in januari als partner aan bij Florent in Amsterdam, nadat hij een aantal jaar in dezelfde stad werkte bij De Brauw Blackstone Westbroek. ‘Florent is jong en gefocust op een no-nonsenseinstelling. Dat vind ik leuk. Verder heeft het kantoor veel diverse cliënten. Ik houd me hier bezig met Banking & Finance en insolventie en herstructureringen. Je staat je cliënten dus bij tijdens het opbouwen van iets moois of bij een erg spannend moment; overleeft de onderneming het of niet? Ik hoop te kunnen bijdragen aan het uitbouwen van de praktijk. Mijn partners doen dat al langer succesvol en ik kan daar veel van leren.’ 

Wie vertrok, wie stopte en wie begon voor zichzelf? Bent u zelf onlangs van kantoor gewisseld of eigen baas geworden? Mail uw verhaal of meld u aan via [email protected].

CU1

Sylvia Kuijsten

Redacteur (tot 01-01-2019)

Profile page
Advertentie