Suzanne-Meijers

Suzanne Meijers (39) werkte sinds 2012 vanuit een kostenmaatschap voordat ze in januari startte met Suzanne Meijers Arbeidsrecht Advocaat. ‘Mijn kantoor in Utrecht zit in een prettig oud pand dat onlangs helemaal is gerenoveerd. In het gebouw zitten allerlei andere ondernemers die met pit en energie hun bedrijven runnen. Het leukst aan het arbeidsrecht vind ik dat je vaak in een korte periode heel intensief met een zaak bezig bent. Cliënten willen vaak een snelle en praktische oplossing. Ik vind het mooi om ze daarbij te kunnen helpen.’ 

Wie vertrok, wie stopte en wie begon voor zichzelf? Bent u zelf onlangs van kantoor gewisseld of eigen baas geworden? Mail uw verhaal of meld u aan via [email protected].

CU1

Sylvia Kuijsten

Redacteur (tot 01-01-2019)

Profile page
Advertentie