Grit

Elzelou Grit (29) maakte in februari de overstap naar Yspeert advocaten in Groningen. Daarvoor werkte ze bij Bout Advocaten in dezelfde stad en was ze als senior onderzoeker verbonden aan Pro Facto, een juridisch onderzoeksbureau van de Rijksuniversiteit Groningen. ‘Bij Yspeert staan niet de individuele prestaties van de advocaat, maar het resultaat als team centraal. Dat sprak me erg aan. Ik houd me hier vooral bezig met het omgevingsrecht (ruimtelijke ordening en milieu). Dat beslaat alles wat je tegenkomt vanaf het moment dat je de voordeur uitgaat. In tegenstelling tot veel andere rechtsgebieden kun je je dagelijkse werk letterlijk zien.  

Wie vertrok, wie stopte en wie begon voor zichzelf? Bent u zelf onlangs van kantoor gewisseld of eigen baas geworden? Mail uw verhaal of meld u aan via [email protected] 

CU1

Sylvia Kuijsten

Redacteur (tot 01-01-2019)

Profile page
Advertentie