Van-Buren

Roger van Buuren (45) richtte op 1 februari met partners Joannes de Bont (43) en Duco Blijdenstein (33) het Amsterdamse boetiekkantoor Bond Advocaten op. Hiervoor werkte hij onder andere bij Stibbe en ABN AMRO. ‘Wij houden ons uitsluitend bezig met financieringen en zekerheden. We hebben zowel een transactie- als adviespraktijk. Vooral dat laatste is erg afwisselend. Wij zijn nu eigen baas en doen alles met z’n drieën. De sprong in het diepe was natuurlijk wel erg spannend, maar die vrijheid is voor mij een ongekende luxe. Er ging een wereld voor me open: geen bureaucratie, geen stafvergaderingen, geen lobbywerk.’

Wie vertrok, wie stopte en wie begon voor zichzelf? Bent u zelf onlangs van kantoor gewisseld of eigen baas geworden? Mail uw verhaal of meld u aan via [email protected] 

CU1

Sylvia Kuijsten

Redacteur (tot 01-01-2019)

Profile page
Advertentie