Met hoofdstukken als ‘Pas op voor Ja – wordt een meester in Nee’ en ‘Creëer de illusie van controle’ leidt Voss, die het boek schreef in samenwerking met de Amerikaanse journalist Tahl Raz, de lezer door onderhandelingsstrategieën, cruciale gesprekken en de kracht van taal. Van de aanschaf van een nieuwe auto tot het kopen van een huis en de vraag om loonsverhoging tot het onderhandelen met uw kroost; het boek staat garant voor wijze lessen.

De persoonlijke verhalen van Voss (waaronder de ontvoering van zijn eigen zoon) houden het boek vlot en afwisselend, zonder belerend te worden. Neem vooral ook de tijd voor de noten in het boek, die bevatten een rijk scala aan interessante onderhandel-literatuur. Een waarschuwing vooraf: dit boek in uw wachtkamer leggen, geschiedt op eigen risico.

CU1

Sylvia Kuijsten

Redacteur (tot 01-01-2019)

Profile page
Advertentie