PLEIT, hét ICT-evenement voor de juridische sector, laat op dinsdag 5 juni juridische professionals ICT ervaren zoals het bedoeld is: als een hulpmiddel om de dienstverlening te vereenvoudigen en verbeteren. PLEIT2018 maakt ICT-ontwikkelingen voor ieder kantoor praktisch toepasbaar.

Hoofdthema’s PLEIT2018
De hoofdthema’s van PLEIT2018 raken alle vraagstukken van juridische kantoren. Voor 2018 zijn privacy, digitaliseren, IT beveiliging, IT kennismanagement, wet- en regelgeving als hoofdthema’s gekozen. Het hoofdthema privacy krijgt extra aandacht vanwege de introductie van GDPR/AVG per 25 mei 2018.

Programma
Het programma is ook dit jaar van hoge kwaliteit. Op het podium staan internationale bestsellers. Hoofdspreker voor PLEIT2018 is Steven van Belleghem. De dag biedt een diversiteit aan kennissessies en workshops. De bezoeker kan zelf actief aan de slag met actuele ICT-thema’s of lezingen en trainingen bijwonen waar leren centraal staat. Deelnemers krijgen inzicht in het kantoor van de toekomst en maken kennis met innovatieve startups en ambassadeurs uit de juridische sector. Het definitieve programma wordt begin mei bekendgemaakt via www.pleit.nl.

Pistekleuren
Alle sessies worden gecategoriseerd op kennisniveau net zoals skipistes. Aan de hand van de kleur zien bezoekers of een training of lezing inhoudelijke kennis vereist of dat basiskennis voldoende is. Groen betekent basiskennis, blauw vereist net iets meer verstand van zaken. Kiest men voor rood dan wordt inhoudelijke kennis verwacht. Zwart is voor experts. Op deze manier maakt PLEIT het voor bezoekers eenvoudiger om een passend dagprogramma samen te stellen.

ICT beloftes vertalen naar de praktijk
PLEIT dankt haar succes vooral aan de praktische toepassing van ICT-onderwerpen. ‘Voor het samenstellen van het programma heeft de organisatie contact met kantoren, brancheorganisaties en overheid. De thema’s die vanuit de sector worden benoemd vertalen we voor PLEIT naar bruikbare sessies,’ aldus Claudia Heemskerk, Event Manager van PLEIT. ‘Zo zorgen we ervoor dat wat de bezoeker hoort en leert de volgende dag al praktisch toepasbaar is.’

Aanmelden voor PLEIT2018
PLEIT2018 is, na registratie, kosteloos toegankelijk voor advocaten, notarissen, deurwaarders en medewerkers in dienst van kantoren uit deze branches. Aanmelden kan via www.pleit.nl. Om het exclusieve karakter van PLEIT te benadrukken zijn er 500 plaatsen beschikbaar.

Advertentie