Henrichs volgt Pieter van Regteren Altena op die het Amsterdamse dekenaat sinds oktober 2013 vervulde.  Arbeidsrechtsadvocaat Henrichs is sinds 1990 partner bij De Brauw Blackstone Westbroek in Amsterdam. Henrichs adviseert geregeld over arbeidsrechtelijke aspecten, pensioen en medezeggenschap rondom grote, internationale, transacties. Zo was hij onder meer betrokken bij de fusie van Fortis en ABN AMRO, de verkoop van halfgeleideractiviteiten van Philips en de verkoop van farmaceutische activiteiten van AkzoNobel.

Van Regteren Altena was naast Amsterdamse deken sinds 1 april vorig jaar de voorzitter van het landelijk dekenberaad. Per 1 april nemen Monique Brink (deken Noord-Holland) en Jan-Frederik Schnitzler (deken Oost-Brabant) het stokje van hem over.

FRANCISCA MEBIUS, Advocatenblad

Francisca Huijting-Mebius

Redacteur

Profile page
Advertentie