Martijn

Martijn Leenen (27) werkte bij TEAM Advocatenpraktijk in Utrecht, maar koos voor de overstap naar het Haagse GMW Advocaten vanwege de curatorenpraktijk. ‘Daarnaast kende ik het kantoor al door een eerdere studentstage. De goede sfeer en vrijdagmiddagborrels in combinatie met uitdagende zaken zijn me bijgebleven. Ik hoop hier vooral nog goede processtukken te leren schrijven. Gelukkig krijg ik daarbij hulp van ervaren advocaten die ook tijd in me willen investeren. Ik ben voornamelijk bezig met het insolventierecht. Het interessante daarbij is dat je in korte tijd veel beslissingen moet nemen, maar tegelijkertijd exact moet uitpluizen of bepaalde rechten kunnen botsen.’  

Wie vertrok, wie stopte en wie begon voor zichzelf? Bent u zelf onlangs van kantoor gewisseld of eigen baas geworden? Mail uw verhaal of meld u aan via redactie@advocatenorde.nl.  

CU1

Sylvia Kuijsten

Redacteur (tot 01-01-2019)

Profile page
Advertentie