Transfers-AB-4-Nathalie_preview

Nathalie Simons (49) richtte begin april Het Kinderrechtkantoor in Arnhem op. Daarbij komen haar vorige werkzaamheden –familierechtadvocaat en mediator, oprichter van Het Omgangshuis Arnhem en kinderrechter plaatsvervanger– allemaal samen. ‘We werken met dit nieuwe kantoor uitsluitend met kinderen, leuker kan niet. Ik vaar graag mijn eigen koers, dus het is heerlijk om zo mijn eigen ding te kunnen doen. Het doel van Het Kinderrechtkantoor is om deze doelgroep een eigen stem te geven. Ze kunnen bij het kantoor voor allerlei juridische kwesties terecht, van omgangsregelingen en gezinsvoogden tot een strafblad of onverwachte zwangerschap.’ 

Wie vertrok, wie stopte en wie begon voor zichzelf? Bent u zelf onlangs van kantoor gewisseld of eigen baas geworden? Mail uw verhaal of meld u aan via redactie@advocatenorde.nl.  

CU1

Sylvia Kuijsten

Redacteur (tot 01-01-2019)

Profile page
Advertentie