De jaarlijkse uitreiking is een initiatief van juridisch researchbureau Who’s Who Legal (WWL). De organisatie reikt wereldwijd onderscheidingen uit binnen meer dan zeventig rechtsgebieden.

Volgens WWL is Hogan Lovells prominent aanwezig op de internationale markt. De organisatie prijst het kantoor voor haar ‘uitzonderlijke expertise’; 258 advocaten van het kantoor kwamen terug in de ranglijsten van WWL. Het kantoor won daarnaast ook binnen de categorie ‘Life Sciences – Product Liability Firm of the Year’.

Ook andere internationale kantoren met vestigingen in Nederland vielen in de prijzen. Zo werd Bird & Bird de ‘Sports Firm of the Year’, ging Dentons naar huis met de titel ‘Entertainment Firm of the Year’ en mocht DLA Piper zich ‘Francise Firm of the Year’ noemen. Kennedy van der Laan won twee awards: de ‘Data – Privacy & Protection Firm of the Year Award’ en de ‘Data – IT Firm of the Year Award’.

CU1

Sylvia Kuijsten

Redacteur (tot 01-01-2019)

Profile page
Advertentie