De verdachten komen uit Amsterdam en zijn allen begin twintig. De 38-jarige vrouw van Benders Advocaten in Zoetermeer raakte ernstig gewond toen ze in haar wang werd gestoken tijdens een spreekuur. Bij het incident was ook een vierde man betrokken, naar hem wordt nog gezocht.

Als gevolg van de steekpartij werd het kantoor in december 2017 failliet verklaard. ‘De impact en psychische belasting van dit ernstige voorval op het voltallig kantoor was en is groot,’ zo stond in het faillissementsverslag.

Begin mei van dit jaar deed de advocaat nog een oproep om informatie over de daders. Of dat heeft geresulteerd in tips die leidden tot de aanhoudingen is niet bekend. Ook de motieven van de verdachten voor de steekpartij zijn nog onduidelijk.

CU1

Sylvia Kuijsten

Redacteur (tot 01-01-2019)

Profile page
Advertentie