CMS zegt wereldwijd inmiddels meer dan 70 vestigingen te hebben. Vorig jaar werd een kantoor geopend in Monaco en een samenwerkingspartner gevonden in Saoedi-Arabië.

CMS deed het met name goed bij de begeleiding van fusies en overnames in Europa. Het kantoor voerde diverse ranglijsten aan van financiële informatiediensten.

Volgens de Duitser Cornelius Brandi, directievoorzitter van CMS, laat 2018 hetzelfde beeld zien als 2017. ‘Tegen de achtergrond van geopolitieke onzekerheid waren de markten in 2017 volatiel, met investeerders die bleven zoeken naar bovengemiddeld rendement. De transactiecijfers laten echter zien dat 2018 qua activiteit verder gaat waar 2017 is geëindigd. We verwachten dan ook dat 2018 voor onze cliënten een levendig jaar zal zijn.’

Ook een andere internationale speler met Nederlandse vestiging heeft een goed boekjaar achter de rug. Fieldfisher zag de omzet met 24 procent groeien naar GBP 207 miljoen. Fieldfisher opende op 1 mei 2017 een kantoor in Amsterdam. Dat telt inmiddels twaalf advocaten en notarissen.

Advertentie