De tiendelige serie (SF Studios, 2018) draait om advocaat Frank Nordling (Alexander Karim) en zijn geadopteerde zus Sara (Malin Buska). Na de moord op hun ouders groeit het duo gescheiden op in aparte pleeggezinnen. Sara maakt carrière als politieagent en blijft ondanks haar heroïneverslaving stug zoeken naar de moordenaar van haar ouders. Als er eenmaal een verdachte in beeld komt en die wordt vermoord, bemoeit ook Frank zich met de zaak.

Hoewel de serie, gebaseerd op bestsellerreeks Easy Money van Jens ­Lapidus, niet heel origineel is, maken de duistere sfeer en het prima acteerwerk het toch de moeite waard om eens te kijken. Vanaf de bank krijgt de kijker genoeg intriges, spanning en blikken in de onderwereld voorgeschoteld.

Via de Facebookpagina van het Advocatenblad (www.facebook.com/advocatenblad) worden begin juni drie exemplaren van de dvd verloot.

CU1

Sylvia Kuijsten

Redacteur (tot 01-01-2019)

Profile page
Advertentie