Jesse-Nederlof

Jesse Nederlof (35) was als partner verbonden aan een advocatenkantoor in Waalwijk voordat hij begin mei in dezelfde stad Advocatenkantoor Nederlof begon. ‘Ik was toe aan onafhankelijkheid en wilde direct uitvoering kunnen geven aan nieuwe plannen. Mijn kantoor bevindt zich midden in het centrum, waardoor cliënten makkelijk binnen kunnen lopen. Ze kunnen bij me terecht voor zaken in het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, civiel bouwrecht en huurrecht. Een eigen kantoor is enerverend en uitdagend. Je bent bezig met het regelen van veel praktische zaken, terwijl je advocatenpraktijk in de tussentijd wel doordraait. Daarnaast verdient elke zaak zijn eigen aanpak. Zonder een goede planning zou dat niet mogelijk zijn.’

Wie vertrok, wie stopte  en  wie  begon  voor  zichzelf?  Bent u zelf  onlangs  van  kantoor  gewisseld  of  eigen  baas  geworden?  Mail uw  verhaal  of  meld  u  aan  via  [email protected]

CU1

Sylvia Kuijsten

Redacteur (tot 01-01-2019)

Profile page
Advertentie