Groningse studenten klaagden de afgelopen tien jaar bij hun docent International Commercial Dispute Settlement Law dat er geen overzichtelijk en praktisch boek over internationale commerciële arbitrage te vinden was. Daarop besloot de docent zelf dat handboek te schrijven en te publiceren. Met The fundamentals of international commercial arbitration (Maklu, 2017) legt advocaat en docent Niek Peters alle bijzonderheden van internationale commerciële arbitrage uit. Daarbij is er ook ruimte voor vergelijkingen tussen de arbitragewetten in verschillende landen en de reglementen van de grootste arbitrale tribunalen. Voor studenten is het een uitputtend handboek; voor advocaten een uitstekend naslagwerk voor allerhande arbitragekwesties, van ­ad-hocarbitrage tot tenuitvoer­legging van een arbitraal vonnis.

Redactie Advocatenblad

Profile page
Advertentie