Net als vorig jaar heeft advocatenkantoor Baker McKenzie het pand op de zuidas versierd met regenboogbanieren. Ook het Apollo House in Amsterdam, waar Allen & Overy in is gevestigd, is in vrolijke kleuren gehuld. De bronzen beelden voor het gebouw dragen regenboogtoga’s.

Allen & Overy laat in een persbericht weten zich actief in te zetten voor de emancipatie en de maatschappelijke en juridische gelijkwaardigheid en acceptatie van LHBT’ers.

Geen togaboot

Dit jaar vaart er geen togaboot mee. Het ministerie van Justitie en Veiligheid is wel vertegenwoordigd. De boot draagt het thema ‘Helden in artikel 1 Grondwet’. Hiermee wil het ministerie de aanvulling van artikel 1 van de Grondwet tegen discriminatie op grond van seksuele gerichtheid benadrukken. Het hoofdthema van de Canal Parade is dit jaar Heroes.

Van alles te weten komen over het imago van de advocatuur en juridische ontwikkelingen? Schrijf u dan hier in voor ons Eeuwcongres.

Redactie Advocatenblad

Profile page
Advertentie