Genomineerd zijn strafrechtadvocaat Bénédicte Ficq (Ficq & Partners Advocaten, Amsterdam), mensenrechtenadvocaat Liesbeth Zegveld (Prakken d’Oliveira, Amsterdam), arbeidsrechtadvocaat Loe Sprengers (Sprengers Advocaten, Utrecht), milieurechtadvocaat Roger Cox (Paulussen Advocaten, Maastricht) en strafrechtadvocaat Tjalling van der Goot (Anker & Anker, Leeuwarden).

Advocaten konden de afgelopen maanden beroepsgenoten of zichzelf nomineren voor de verkiezing. De jury koos uit de aanmeldingen vijf advocaten. Deelnemers aan het Eeuwcongres bepalen op 25 september wie uiteindelijk de eretitel krijgt.

De Parel van de Balie vervult de kernwaarden met verve, vertegenwoordigt de beroepsgroep op gedegen wijze en levert een bijzondere bijdrage aan het vak.

De jury bestaat uit algemeen deken Bart van Tongeren, bijzonder hoogleraar Advocatuur Diana de Wolff en  Kees Pijnappels, hoofdredacteur van het Advocatenblad.

Lees hier meer over de vijf genomineerden.

Kom naar het Eeuwcongres

Op dinsdag 25 september viert het Advocatenblad het 100-jarig bestaan met een Eeuwcongres vol actuele onderwerpen en masterclasses.

Klik hier voor meer informatie en inschrijving

Redactie Advocatenblad

Profile page
Advertentie