Babs-van-den-Anker

Babs van den Anker (35) begon eind augustus bij SIBBE Familierecht in Boxtel. Daarvoor werkte ze jarenlang bij BANNING N.V. en als senior juridisch medewerker bij het Gerechtshof ’s-Hertogenbosch. ‘Ik ben opgegroeid in een ondernemersfamilie. Na twaalf jaar in dienstverband vond ik het tijd als zelfstandig familierechtadvocaat en mediator aan de slag te gaan. Ik heb de afgelopen maanden veel met mensen uit andere branches samengewerkt. Dit heeft voor mij maar weer bevestigd dat als iedereen doet waar hij goed in is, het resultaat daar ook naar is. Dat vind ik ook belangrijk in mijn werk. Ik blijf “bij mijn leest” en schakel daar waar nodig expertise op andere gebieden in.’

Wie vertrok, wie stopte en wie begon voor zichzelf? Bent u zelf onlangs van kantoor gewisseld of eigen baas geworden? Mail uw verhaal of meld u aan via [email protected]

CU1

Sylvia Kuijsten

Redacteur (tot 01-01-2019)

Profile page
Advertentie