Pepijn-van-Zaal

Pepijn van Zaal (46) richtte op 1 augustus Van Zaal Advocatuur in Amsterdam op. ‘Hiervoor was ik verbonden aan Halsten Law Firm, ook in Amsterdam. Ik hield me met verschillende onderdelen van het financieel recht bezig, zoals vergunningaanvragen, het opstellen van prospectussen en procedures tegen AFM en DNB. Deze werkzaamheden zet ik nu onder eigen naam voort. Ik hoop dat er met een eigen kantoor ook ruimte ontstaat voor een andere rol dan puur als advocaat te werken. Ik vind het bijvoorbeeld leuk om betrokken te zijn bij projecten die een meerwaarde hebben voor de samenleving, zoals windenergieparken of de introductie van nieuwe betaalmethoden.’

Wie vertrok, wie stopte  en  wie  begon  voor  zichzelf?  Bent u zelf  onlangs  van  kantoor  gewisseld  of  eigen  baas  geworden?  Mail uw  verhaal  of  meld  u  aan  via  [email protected].

CU1

Sylvia Kuijsten

Redacteur (tot 01-01-2019)

Profile page
Advertentie