Joyce-Boonstra

Joyce Boonstra-Verhaert (31) werkte als strafrechtadvocaat bij JahaeRaymakers Advocaten voordat ze haar eigen kantoor, het Amsterdamse BijzonderStrafrecht Advocatuur, begon. ‘Sinds 2012 beheer ik al de actualiteitenwebsite BijzonderStrafrecht.nl en organiseer en doceer ik cursussen en opleidingen via de gelijknamige academie. Met een eigen kantoor vallen deze activiteiten mooi te combineren, de grote mate aan vrijheid was dan ook de grootste drijfveer om mijn eigen kantoor te starten. Ook heb ik deze kans aangegrepen om goed na te denken over hoe ik wil dat een advocatenkantoor eruitziet en functioneert. Ik heb veel tijd geïnvesteerd in de uitstraling, maar ook in het zodanig opzetten van het kantoor dat er zo efficiënt mogelijk kan worden gewerkt. Een eigen kantoor geeft ontzettend veel positieve energie.’

Wie vertrok, wie stopte en wie begon voor zichzelf? Bent u zelf onlangs van kantoor gewisseld of eigen baas geworden? Mail uw verhaal of meld u aan via [email protected].

CU1

Sylvia Kuijsten

Redacteur (tot 01-01-2019)

Profile page
Advertentie