Frank-Eradus

Frank Eradus (59) is sinds augustus als advocaat en partner bouwrecht en vastgoed verbonden aan De Clercq Advocaten Notariaat in Leiden. Daarvoor werkte hij bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten in Amsterdam. ‘De overstap was voor mij eigenlijk een heel logische beslissing. Mijn achtergrond en ervaring met het bouwrecht sluiten prima aan bij de ambities van dit kantoor. Binnen dat rechtsgebied vind ik de combinatie van recht en techniek erg interessant. Ik vind het in mijn werk belangrijk om doelgericht aan de slag te gaan en steeds een stap vooruit te durven denken voor cliënten. Dat we binnen kantoor gezamenlijk in een fijne sfeer werken aan de toekomst zorgde ervoor dat ik me hier direct thuis voelde.’

Wie vertrok, wie stopte en wie begon voor zichzelf? Bent u zelf onlangs van kantoor gewisseld of eigen baas geworden? Mail uw verhaal of meld u aan via [email protected].

CU1

Sylvia Kuijsten

Redacteur (tot 01-01-2019)

Profile page
Advertentie