Het opleidingsbureau verzorgt trainingen over onder meer blockchain en smart contracts. Die worden gegeven op de kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Luxemburg en Zürich. Later zou dit verder uitgebreid kunnen worden met onderwerpen als cyber security, AI en big data. ‘Bij de onderwerpkeuze van de trainingen houden we de ontwikkelingen van onze cliënten en de markt nauw in de gaten,’ zegt Carmen Veldhuisen, learning & development adviseur bij Loyens & Loeff.

De Tech Academy hanteert vier modules. Die bestaan uit online video’s, een online webinar, een online training en een live training. ‘Doordat een groot deel van de modules online plaatsvindt, is de academy grotendeels locatie-onafhankelijk. Hierdoor kunnen we een grotere groep medewerkers bereiken,’ licht Veldhuisen toe.

Nieuwkomers binnen het kantoor volgen nu al de zogenaamde Introduction Academy. De Tech Academy is daar een aanvulling op.

Loyens & Loeff is niet het eerste kantoor met een ‘tech academy’. Clifford Chance nam april dit jaar dezelfde stap. In 2017 ging CMS van start met de CMS Legal Tech Academy.

CU1

Sylvia Kuijsten

Redacteur (tot 01-01-2019)

Profile page
Advertentie