Laurens-Timmer

Laurens Timmer (30) begon vorige maand in Amsterdam als zelfstandig advocaat met een focus op ondernemingsrecht en M&A. ‘Mijn cliënten zijn bedrijven en advocatenkantoren met een behoefte aan tijdelijke versterking. Denk daarbij aan begeleiding bij fusies en overnames en het opstellen van commerciële contracten. Voordat ik met mijn kantoor Timmer Legal begon, werkte ik bij Allen & Overy. Ik wilde graag tijd vrijmaken voor het schrijven van een proefschrift, zonder dat de kwaliteit van mijn werk eronder zou lijden. Als zelfstandige kan ik mijn tijd beter indelen. Ik hoop de komende tijd mijn eigen praktijk en het schrijven van mijn proefschrift te combineren met doceren om zo mijn presentatievaardigheden verder te ontwikkelen.’

Wie vertrok, wie stopte en wie begon voor zichzelf? Bent u zelf onlangs van kantoor gewisseld of eigen baas geworden? Mail uw verhaal of meld u aan via [email protected].

CU1

Sylvia Kuijsten

Redacteur (tot 01-01-2019)

Profile page
Advertentie