In de categorie Beste Procesadvocaat van Nederland zijn door de vakjury onder leiding van prof. mr. Toon van Mierlo genomineerd: Willem Heemskerk (Pels Rijcken), Dieuwertje de Leeuw (DLA Piper), Suzanne van Loon (Bierens Incasso Advocaten), Joris Arts (BASE), Christiaan Scholten van Aschat (CMS), Jeroen Kortmann (Stibbe), Jeroen Holthuijsen (Tripels Advocaten), Berto Winters (De Brauw Blackstone Westbroek), Danny Berlijn (Zwartbol advocaten) en Rutger Kalsbeek (NautaDutilh).

Caroline de Vries (Bureau Brandeis), Sandjay Tuithof (SPH Advocaten), Else van der Meulen (LEAN LAWYERS), Brigitta Jakic (CMS) en Marit Vink (NautaDutilh) maken kans op de titel Meest Talentvolle Procesadvocaat van Nederland.

Stemmen

Er kan vanaf 25 oktober tot en met 2 november 12.00 uur online gestemd worden. Daarnaast worden de bezoekers van het VIA Lustrumcongres (The Art of Future Litigation) op 2 november ter plekke gevraagd hun stem uit te brengen. Op die dag worden de winnaars bekend gemaakt.

Breng hier uw stem uit.

Redactie Advocatenblad

Profile page
Advertentie