Carst-Teiwes

Carst Teiwes (39) begon in september als partner bij Kortman Advocaten in Den Haag. Daarvoor werkte hij ruim dertien jaar bij Berntsen Mulder Advocaten in Alphen aan den Rijn. ‘Mijn reistijd is van anderhalf uur naar tien minuten gegaan. Ik kan nu op de fiets naar mijn werk. Het is heerlijk om zo na een drukke dag je hoofd leeg te maken. Ik ben nog even op vakantie geweest voordat ik hier begon, dus ik heb volop energie opgedaan om met deze nieuwe uitdaging te beginnen. Ik richt me voornamelijk op vastgoedrechtelijke vraagstukken. Daarin komen veel rechtsgebieden samen. Dat maakt het aantrekkelijk en uitdagend.’

Wie vertrok, wie stopte en wie begon voor zichzelf? Bent u zelf onlangs van kantoor gewisseld of eigen baas geworden? Mail uw verhaal of meld u aan via [email protected].

CU1

Sylvia Kuijsten

Redacteur (tot 01-01-2019)

Profile page
Advertentie