Jeroen Ouwehand is sinds 2015 managing partner van Clifford Chance Amsterdam. Hij geeft al ruim tien jaar leiding aan de procespraktijk van Clifford Chance in Continentaal Europa.

De senior partner wordt gekozen door middel van een wereldwijde verkiezing waarbij ieder van de 558 partners één stem heeft. De voorman vervult onder meer een belangrijke ambassadeursrol richting cliënten, beleidsmakers en andere stakeholders. Verder is hij voorzitter van de partnership council van Clifford Chance, een orgaan bestaand uit zes gekozen leden (waarvan één extern lid) dat toezicht houdt op het wereldwijde management van Clifford Chance.

Ouwehand laat weten zeer vereerd te zijn met zijn uitverkiezing. ‘Ik kijk enorm uit vanaf 1 januari de rol van senior partner op mij te mogen nemen in deze tijden van steeds snellere veranderingen, niet alleen voor onze cliënten maar uiteraard ook onze eigen industrie.’

Advertentie