Madelon-Boef

Madelon Boef-van Tol (39) heeft sinds 1 oktober een eigen kantoor in Amsterdam, Boef Arbeidsrecht. ‘Van jongs af aan wilde ik graag ondernemer worden. Ik vind het leuk om mensen te helpen, ben eerder advocaat geweest en heb een mooi netwerk opgebouwd. Dit jaar word ik veertig, dat leek mij een mooi moment om de daad bij het woord te voegen. Doorslaggevend was de opmerking van een vriendin die vroeg: Waar wacht je nog op? Ik werk nu samen met de advocaten van Strauswolfs. Dat bevalt erg goed. Er hangt een positieve sfeer en iedereen is bereid elkaar te helpen en heeft, ook niet onbelangrijk, humor.’

Wie vertrok, wie stopte en wie begon voor zichzelf? Bent u zelf onlangs van kantoor gewisseld of eigen baas geworden? Mail uw verhaal of meld u aan via [email protected].

CU1

Sylvia Kuijsten

Redacteur (tot 01-01-2019)

Profile page
Advertentie