Lisa-Witten

Lisa Witten (32) begon in oktober bij Poelmann van den Broek advocaten in Nijmegen. ‘Ik ben halverwege juni moeder geworden van een dochtertje en heb genoten van vier maanden zwangerschapsverlof. Nu heb ik zin om weer een nieuwe uitdaging aan te gaan. Binnen dit kantoor wordt veel waarde gehecht aan gezelligheid en staan collega’s open voor nieuwe ideeën. Dat is erg prettig. Ik houd me bezig met huur en onroerend goed. De combinatie van het begeleiden van cliënten bij het sluiten van overeenkomsten en de strijd aangaan in een juridisch geschil houdt het werk interessant. Ik hoop bij dit kantoor een mooie praktijk op te bouwen.’

Wie vertrok, wie stopte en wie begon voor zichzelf? Bent u zelf onlangs van kantoor gewisseld of eigen baas geworden? Mail uw verhaal of meld u aan via [email protected].

CU1

Sylvia Kuijsten

Redacteur (tot 01-01-2019)

Profile page
Advertentie