Cem-Kekik

Cem Kekik (36) begon op 1 oktober Kekik Strafrechtadvocaat in Rotterdam. Daarvoor werkte hij bij Bordewijk Advocaten. ‘Ik behandel uitsluitend strafzaken. De belangen daarbij zijn groot en niet altijd in geld uit te drukken. Als raadsman begin je vaak met een 3-0 achterstand, dat maakt die uitdaging leuk en interessant. Hetzelfde geldt voor het opzetten van een eigen kantoor. Een geweldige ervaring. Ik heb in mijn vorige functie veel geleerd en vond het tijd voor een eigen kantoor. Ik kan nu zelf bepalen welke zaken ik wel of niet aanneem. Ook de vrijheid om mijn eigen tijd in te delen en zelf verdedigingsstrategieën te ontwikkelen, voelt heerlijk.’

Wie vertrok, wie stopte en wie begon voor zichzelf? Bent u zelf onlangs van kantoor gewisseld of eigen baas geworden? Mail uw verhaal of meld u aan via [email protected].

CU1

Sylvia Kuijsten

Redacteur (tot 01-01-2019)

Profile page
Advertentie