Roxy de Weijer (28) start per 1 januari 2019 ROXY Advocatuur. Tot die tijd werkte ze als advocaat bij SRK Rechtsbijstand. ‘Met ROXY Advocatuur kan ik de door mij al jaren gewenste droom verwezenlijken: mijn eigen advocatenkantoor runnen. Daarnaast is dit bij uitstek een kans om mijn opgedane kennis en ervaring binnen de commerciële advocatuur en de verzekeringswereld te bundelen en in te zetten voor cliënten. Ik werk op het gebied van het vastgoed- en contractenrecht, zeer brede vakgebieden met veel interessante elementen. Iedere zaak werpt een dusdanig ander licht op de regels dat ik er nog vele jaren van kan blijven leren.’

Wie vertrok, wie stopte en wie begon voor zichzelf? Bent u zelf onlangs van kantoor gewisseld of eigen baas geworden? Mail uw verhaal of meld u aan via [email protected].

FRANCISCA MEBIUS, Advocatenblad

Francisca Huijting-Mebius

Redacteur

Profile page
Advertentie