Ook werd respondenten werd gevraagd om hun leveranciers te waarderen op een schaal van 1 tot 10: ‘Hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega?’ Een kantoor werd pas op de lijst opgenomen als het minimaal vijf keer werd genoemd door afzonderlijke respondenten.

Dirkzwager scoorde hoog op die aanbevelingsvraag en op klantgerichtheid (4.1 van 5 sterren), productleiderschap (3.9) en de kwaliteit van de uitvoering (4). Daarnaast waren er relatief veel klanten die voor dit advocatenkantoor kozen. Van Benthem & Keulen en Kennedy Van der Laan maken de top drie van de lijst compleet. NautaDutilh en De Brauw staan respectievelijk op plaats vier en vijf.

MT1000

MT zet alle dienstverleners in één ranglijst, de MT1000, maar dat maakt vergelijken onderling onmogelijk. Daarom zijn er ook ranglijsten per vakgebied. Op de algemene lijst prijkt Dirkzwager op nummer 61. The Executive Network is volgens MT de beste zakelijke dienstverlener van Nederland.

Sinds 2001 onderzoekt Management Team de kwaliteit en populariteit van leveranciers van financiële diensten op de Nederlandse markt. Later kwamen daar de professionele dienstverleners en digitale leveranciers bij. De drie ranglijsten zijn in 2017 samengevoegd tot één lijst. Het onderzoek naar de meest gewaardeerde dienstverleners van Nederland wordt uitgevoerd door Erasmus Centre for Business Innovation, een kennis- en valorisatiecentrum van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Redactie Advocatenblad

Profile page
Advertentie