Ze kennen elkaar via borrels van de jonge balie. Toen Vroegh in 2003 haar advocaatstage afrondde kon ze mede dankzij Mesland bij WWRS Advocaten in Hoofddorp terecht. ‘We kregen daar samen onze eigen strafrechtpraktijk en na vier jaar besloten we voor onszelf te beginnen.’

De praktijk van Mesland en Vroegh groeide gestaag en ze voerden vaak gezamenlijk de verdediging in verschillende high profile zaken als de Purmerendse kindermoordenzaak en de snelkookpanmoorden. Om het werk interessant te houden werken de twee ook een flink aantal uren per week in andere sectoren. Vroegh in de wielersport, onder meer als organisator van wedstrijden en Mesland als intermediair van contractspelers betaald voetbal en ad interim bij Deloitte Risk Advisory.

‘Toevallig hadden we ook de passie voor sport gemeen. Ons geheim tot succes? Dat we elkaar de vrijheid geven om dit soort nevenactiviteiten te doen. Met de verkregen kennis en kunde uit de advocatuur kunnen wij onszelf op deze manier verder ontwikkelen. Hierdoor worden wij uiteindelijk ook nog betere advocaten. Daarnaast blijft het zo afwisselend en uitdagend.’

FRANCISCA MEBIUS, Advocatenblad

Francisca Huijting-Mebius

Redacteur

Profile page
Advertentie