Veldheer neemt het stokje over van Jaap Baar, advocaat bij Kuyp Baar Advocaten in Utrecht. Hij is twee jaar voorzitter geweest. Veldheer is sinds 2014 advocaat en werkzaam bij het Amsterdamse Stroobach & Dijkers Advocaten. Hij houdt zich bijna uitsluitend bezig met strafzaken, uiteenlopend van geweld- en drugszaken tot zedenzaken. Ook staat hij cliënten bij in overleveringszaken, klachten bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) en bij (gesloten) uithuisplaatsingen en ondertoezichtstellingen van minderjarigen.

Veldheer zegt vereerd te zijn met zijn benoeming. Zijn portefeuilles binnen de vereniging zijn politiek en gefinancierde rechtsbijstand. ‘Naast het behartigen van de algemene belangen van de vereniging wil ik de komende jaren in gesprek blijven over de plannen van Dekker.’

Erelid

Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd Baar benoemd tot erelid van de vereniging. Joost Groenhuijsen, advocaat bij FZKC Advocaten in Amsterdam, werd lid van verdienste. Advocaten Rafaël Schreudering (Toet & Schreudering Advocaten in Utrecht) en Tosca Urbanus (Jebbink Soeteman Advocaten in Amsterdam) zijn gekozen als bestuurslid.

FRANCISCA MEBIUS, Advocatenblad

Francisca Huijting-Mebius

Redacteur

Profile page
Advertentie