Het was de eerste Europese editie van de Benchmark Litigation Awards. Benchmark Litigation omschrijft Richard Le Grand als een ervaren en vaardige commerciële procesadvocaat en allround ondernemingsrechtadvocaat die vastberaden strijdt voor de belangen van zijn cliënten. ‘Niet bepaald verwacht, eervol wel, maar wat mij betreft vooral een opsteker voor ons kantoor,’ stelt Le Grand in een reactie.

Benchmark Litigation beslaat als gids sinds 2008 de Amerikaanse markt voor procesvoering, waarna uitbreidingen volgden naar Azië, Canada, Latijns-Amerika en, sinds 2018, Europa. De gids neemt toonaangevende kantoren en advocaten op in haar ranglijsten op basis van case studies en feedback van vakgenoten en cliënten. Eenmaal per jaar worden op basis van dezelfde criteria onderscheidingen uitgereikt, gebaseerd op prestaties in het voorgaande jaar.

Redactie Advocatenblad

Profile page
Advertentie