Advocaten Voetbalteam 2017
Het Nederlands Advocaten Voetbalteam in 2017

Teamcaptain Mike Niekoop (37) en zijn vijftien ploeggenoten dingen in het zogeheten Classic Tournament mee om de hoofdprijs. Donderdag en vrijdag speelt Oranje tegen advocatenteams uit Turkije, Mexico en Algerije. Zaterdag zijn de (halve) finales. Het toernooi wordt gehouden in Lagoa in de Algarve.

Het Nederlands Advocaten Voetbalteam speelt voor Lawyers for Lawyers. Volgens Niekoop wil het team met de deelname aan de Lawyers World Cup publiciteit generen voor L4L, dat zich inzet voor advocaten in landen waar sprake is van onderdrukking van mensenrechten.

Oranje telt de volgende spelers:

1. Amin Tamaddoni (Clifford Chance)
2. Mike Niekoop (Clifford Chance)
3. Max van Merrienboer (Allen & Overy)
4. Dave Hillen (Allen & Overy)
5. Jeroen Allebrandi (Allen & Overy)
6. Tim Hendriks (Loyens & Loeff)
7. Erwin Bos (Loyens & Loeff)
8. Hendrik van Waveren (Hamelink Tooren)
9. Roderick Hanrath (HVG Law)
10. Ali Rassa (Bartels Sueters Rassa)
11. Karsten Bruinsma (CMS Netherlands)
12. Max Hazewinkel (Van Diepen van der Kroef)
13. Anton Beneder (De Bok)
14. Ahmad Qurishi (AUTO1 Group)
15. Christiaan Heijerman (Temper)
16. Jules van Merrienboer (Summiteers)

In 2017 deed het team in andere samenstelling ook mee aan de World Cup. Toen werd het in de kwartfinale uitgeschakeld door Romeinse advocaten. De verrichtingen van het team zijn onder meer te volgen via Facebook.

Redactie Advocatenblad

Profile page
Advertentie