Het internationale vrouwennetwerk She breaks the law heeft het Europese vasteland bereikt. Donderdag 4 juli wordt het netwerk in Amsterdam ten doop gehouden.

She breaks the law ging dit voorjaar van start in Londen en beleeft een explosieve groei. Inmiddels hebben meer dan 1250 vrouwen op leidinggevende posities in de juridische branche zich aangesloten. In de VS zijn inmiddels lanceringen geweest in New York en Chicago. Na Amsterdam staan Toronto, Mumbai en New Delhi gepland.

De Nederlandse jurist Nicky Leijtens (NautaDutilh) is een van de drie oprichters van She breaks the law. Het netwerk heeft zich ten doel gesteld vrouwen die werken in de juridische sector te verenigen en te ondersteunen bij innovatieve ontwikkelingen. She breaks the law onderscheidt vier deelterreinen: SHE connects, SHE shares, SHE develops en SHE creates.

Op de ontbijtbijeenkomst in Amsterdam, ten kantore van NautaDutilh, worden ongeveer honderd vrouwen verwacht.

Advertentie