De verdachte werd dinsdagavond door een arrestatieteam aangehouden in een woning. Direct na de aanhouding is er een zoeking geweest in deze woning, meldt de politie donderdag. De verdachte is in volledige beperkingen in een cellencomplex geplaatst.

Vorige week werd duidelijk dat de dader er vandoor was gegaan in een witte bestelauto. Die bestelauto is nu gevonden. Het gaat om een Opel Combo waarvan de kentekenplaten waren vervalst. De auto is in beslag genomen.

Er is een groot rechercheteam samengesteld dat 24 uur per dag aan de zaak werkt. ‘Deze aanhouding is een belangrijk fundament voor verder onderzoek,’ zegt Olivier Dutihl, chef recherche politie Amsterdam. ‘Er zullen zeker meer aanhoudingen volgen.’

Condoleance Derk Wiersum breed 2

Deel van Dossier

Derk Wiersum

Dossier Derk Wiersum op de website van het Advocatenblad

Derk Wiersum

Redactie Advocatenblad

Profile page
Advertentie