De Brauw Blackstone Westbroek heeft Anja Mutsaers en Marnix Leijten benoemd tot respectievelijk practice head en managing partner. Samen met een bestuurder van buitenaf, vormen zij per 1 januari 2020 het nieuwe bestuur, meldt het Amsterdamse advocatenkantoor.

Leijten volgt Geert Potjewijd op die na vijf jaar terugkeert in de praktijk. Anja Mutsaers neemt de leiding van de praktijken over van Bommel van der Bend en Bernard Spoor.

Marnix Leijten (47) kwam in 1996 De Brauw. Sinds 2004 is hij partner in de arbitrage- en litigationpraktijk van De Brauw. Sinds 2015 is Leijten vice-president van het ICC Hof van Arbitrage in Parijs, een functie die hij zal voortzetten.

Anja Mutsaers (49) is corporate/M&A partner van De Brauw. Zij werkt er sinds 2000. Mutsaers heeft zich onder meer toegelegd op energie en duurzaamheid en was betrokken bij het opzetten van diverse pro bono initiatieven. Mutsaers is ook commissaris van Het Concertgebouw.

De Brauw heeft nog niet bekend gemaakt wie de bestuurder van buitenaf wordt.

Advertentie