Het tijdelijke kantoor, gelegen net achter het Olympisch Stadion in Amsterdam, zal vanaf 4 november in gebruik worden genomen. Het kantoor aan de Droogbak moet in het voorjaar van 2021 gereed zijn.

Titus de Vries, co-managing partner van Clifford Chance Amsterdam, zegt in een persbericht dat de ‘nieuwe Droogbak ​​zal helpen klanten nog beter te bedienen. Eenmaal voltooid, zal ons gerenoveerde Droogbak-kantoor een onvergetelijke klantervaring bieden, met behoud van het historische karakter.’

Het nieuwe kantoor moet ‘een collaboratieve werkomgeving bevorderen met flexibele, open werkruimtes’. Ook het Atrium van de Droogbak wordt vernieuwd. Deze ruimte moet ‘het sociale hart’ van het gebouw worden, dat ook kan dienen als werkruimte voor cliënten.

Impressies van het nieuwe Atrium en de werkruimte

Atrium 1
Atrium 2
atrium 3

Redactie Advocatenblad

Profile page
Advertentie