Op 10 december, de Internationale Dag van de Rechten van de Mens, openen NautaDutilh, Houthoff en HVG Law de tentoonstelling My Human Rights Hero in hun kantoren.

De tentoonstelling is ontwikkeld door mensenrechtenorganisatie Justice and Peace. Als lid van Pro Bono Connect geven de drie kantoren pro bono juridisch advies of ondersteuning aan organisaties en initiatieven die zich voor mensenrechten inzetten.

De tentoonstelling bestaat onder meer uit portretten van een aantal bekende mensenrechtenverdedigers, onder het motto ‘Mensen kunnen de wereld veranderen’. Eén van de geportretteerden is Joost Italianer, oud-partner en momenteel als adviseur aan advocatenkantoor NautaDutilh verbonden.

Tot 17 januari is de tentoonstelling te zien in de kantoren van NautaDutilh (Amsterdam en Rotterdam), Houthoff (Amsterdam) en HVG Law (Amsterdam).

Advertentie