De partners van Dentons Boekel hebben met ingang van 1 januari de naam van het kantoor veranderd in Dentons. Boekel fuseerde met Dentons in 2017.

Sinds de fusie met Dentons in mei 2017 is de omzet van het kantoor in Amsterdam naar eigen zeggen verdubbeld. Het kantoor is gegroeid van 16 naar 29 partners en er zijn nieuwe teams en praktijkgroepen toegevoegd.

Wendela Raas, managing partner in Amsterdam zegt erg tevreden te zijn over de manier waarop de fusie is verlopen. Volgens haar is dat een van de redenen om de naam te veranderen naar Dentons. ‘Wij zijn volledig toegewijd aan de visie van Dentons om altijd het advocatenkantoor van de toekomst te zijn en wij kijken ernaar uit om met onze collega’s over de hele wereld samen te blijven werken onder de naam Dentons.’

Volgens Marien Glerum, managing officer voor de Benelux hebben zowel het kantoor als de cliënten voordeel kunnen halen uit de wereldwijde dekking van Dentons. Dentons heeft meer dan honderd advocaten in Nederland en meer dan tienduizend advocaten wereldwijd verspreid over 181 locaties in 73 landen.

Advertentie