De andere genomineerden zijn: Jan de Bie Leuveling Tjeenk (De Brauw Blackstone Westbroek), Yvette Borrius (Florent), Dirk Knottenbelt (Houthoff), Jeroen Kortmann (Stibbe), Frederik van Nouhuys (Straatman Koster) en Koen Rutten (Wijn & Stael).

De verkiezing wordt sinds 2018 georganiseerd door de Vereniging van incasso- en procesadvocaten (VIA). Na de online nominatieronde heeft de vakjury onder leiding van professor Toon van Mierlo de uiteindelijke genomineerden geselecteerd. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens VIA Procesrechtdiner op 18 maart in Utrecht.

Meeste talent

Tijdens het diner wordt ook de Meest Talentvolle Procesadvocaat van Nederland gekozen. De genomineerden hiervoor zijn: Liselot Bosman (Wieringa Advocaten), Sharona Heeroma (Pels Rijcken), Freek Roosmale Nepveu (Holla), Marit Vink (NautaDutilh) en Simone Zwartenkot (DLA Piper).

In 2019 werd Willem Heemskerk (Pels Rijcken) uitgeroepen tot beste procesadvocaat en Brigitta Jakic (CMS) tot meest talentvolle procesadvocaat. Er kan vanaf vrijdag tot en met woensdag 18 maart 12 uur online gestemd worden.

Redactie Advocatenblad

Profile page
Advertentie